Kim Corlin har flere gange deltaget i PensionDanmarks TR-Forum
Kim Corlin har flere gange deltaget i PensionDanmarks TR-Forum. Foto: PensionDanmark
21. oktober 2022

TR-Forum 2022: Tillidsvalgte blev opdateret på pensionsordningen

Kim Corlin deltog den 11. oktober sammen med godt 200 andre tillidsrepræsentanter på PensionDanmarks årlige TR-Forum.

Arrangementet foregik på Hotel Nyborg Strand og blev afholdt fysisk for første gang siden 2019 på grund af coronapandemien. Baggrunden var ikke opløftende med krig i Ukraine, usikkerhed, inflation, stigende renter og stigende energipriser.

Dagens hovedtema var således ”Verden efter 24. februar”, hvor den aktuelle situation blev udfoldet af 3F’s cheføkonom Frederik Imer Pedersen, vicedirektør Anne Højer Sørensen fra DI og general og tidligere forsvarschef Bjørn Bisserup.

Som vanligt fortalte adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, tillidsrepræsentanterne om seneste nyt i pensionsordningen, og der blev givet en status på det aktuelle investeringsmiljø i lyset af krigen i Ukraine.

Interessant at høre om investeringerne
En af deltagerne var ejendomsmester Kim Corlin. Han er ansat i BO-VEST, hvor han har været tillidsrepræsentant i 23 år, og han sætter stor pris på den årlige konference.

- Jeg synes, det er rigtig godt at være med. Jeg skal hjem og aflægge rapport til fagforeningens bestyrelse, og den er altid positiv. Jeg synes, det er nogle gode emner, og jeg føler, vi får en masse gode input, inden vi tager herfra, fortæller han.

Kim oplever, at kollegaerne over de seneste år er begyndt at downloade og bruge PensionDanmarks app, blandt andet til at følge med i afkastet på opsparingen.

- Selvom afkastet er negativt, så går det godt med vores investeringer i forhold til markedet, og det synes jeg er rart, siger Kim, som benyttede TR-Forum til at deltage i en temasession om PensionDanmarks investeringer.

- Jeg bliver rustet til at fortælle om investeringerne, som mine kollegaer går meget op i, da vi selv arbejder med ejendomme.

Han har en særlig interesse i PensionDanmarks investering i Fælledby, hvor hans arbejdsplads er involveret i de kommende plejeboliger.

- Når vores boligselskab og PensionDanmark lige pludselig bliver samarbejdspartnere, så føler jeg, at vores penge bidrager til noget godt, påpeger han.

Om TR-Forum
TR-Forum er medlemmernes talerør i pensionsordningen i PensionDanmark, hvor de enkelte fagforbund udpeger deres tillidsrepræsentanter.

TR-Forum er en del af medlemsdemokratiet i PensionDanmark. Her drøfter tillidsrepræsentanter pensionsordningen – og hvordan den kan gøres bedre.