Du kan hurtigt få et overblik over din pension med app’en. Foto: Ursula Bach - PensionDanmark
26. september 2022

Bruger du også PensionDanmarks app? Det gør de fleste

Halvvejs inde i året har der været 1,2 mio. medlemslogins på PensionDanmarks hjemmeside – pension.dk. Det er ny rekord og en stigning på 29 pct. i forhold til sidste år. 7 ud af 10 af medlemmernes logins skete via PensionDanmarks app.

Du kan selv tjekke din pension. Hvad står der på pensionskontoen, og er familien godt nok sikret, hvis uheldet er ude? Som medlem med pensionsordning i PensionDanmark kan du hurtigt få svar ved at logge ind på pension.dk eller på PensionDanmarks app.

Med app’en slipper du for at logge ind med NemID. Søg efter ”Din Pension” eller PensionDanmark i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode, som du skal bruge NemID til. Herefter kan du frit bruge app’en – med pinkode, fingeraftryk eller FaceID.

Vær opmærksom på, at det efter 31. oktober er slut med NemID.