Malik Atci
For Malik Atci er drømmen på sigt at blive ejendomsmester. Foto: Louise Graa Christensen.
17. maj 2022

Malik uddanner sig til ejendomsservicetekniker: ”Jeg kan lide alt ved jobbet”

Det er alle aspekter af arbejdet som ejendomsservicetekniker, der tiltaler 32-årige Malik Atci. Derfor har han valgt netop den uddannelse, og drømmen er at blive ejendomsmester.

”Det er faktisk alt ved jobbet, der er fedt, for uden dig kan folk ikke altid få deres hverdag i hjemmet til at glide. På den måde har man en stor betydning. Beboerne kender dig og kan lide dig, fordi du hjælper dem.”

32-årige Malik Atcier ikke i tvivl om, hvad det allerbedste ved jobbet som ejendomsservicetekniker er. For selvom han fortsat sidder på skolebænken på ejendomserviceteknikeruddannelsen på NEXT i Glostrup, er han også elev hos BoVest, hvor han i øjeblikket arbejder. Udover at dyrke sin evne til at tale med mange forskellige typer af mennesker, er det den varierede hverdag, der tiltaler ham.

Glad for variationen i jobbet
Malik Atci fortæller, at de på hans arbejdsplads laver en plan over dagene, og at der sker en masse forskelligt. 

- Jeg kan godt lide variationen, og at vi i høj grad kan styre vores tid selv.

At valget netop faldt på uddannelsen som ejendomsservicetekniker skyldtes kommentarer fra folk i Malik Atcis omgangskreds:

”Jeg har prøvet lidt forskelligt, fx murerarbejde og tømrerarbejde, men jeg kender mange ejendomsfunktionærer, og jeg fik ofte at vide, at jeg er god til at reparere ting. Det er en meget bred uddannelse, hvor man stifter bekendtskab med mange håndværk, og det passer rigtig godt til mig. Det er også spændende, når man fx har undervisning i konflikthåndtering, for det er også vigtigt at kunne i jobbet”, siger han.

Til oktober skal Malik Atci tilbage til uddannelsen, og herefter venter der 2 år til svendeprøven. Derefter kan han springe ud som færdiguddannet ejendomsservicetekniker, og drømmen er på sigt at blive ejendomsmester.