2021 var et godt investeringsår. Foto: pensionDanmark
2021 var et godt investeringsår. Foto: PensionDanmark
24. januar 2022

Hvordan gik det med din pensionsopsparing i 2021?

Det er blevet tid til den årlige pensionsoversigt fra PensionDanmark. Her kan du bl.a. se, hvor meget der er blevet indbetalt i pension, og hvor meget du har sparet op.

Har du pension i PensionDanmark, så lander den årlige pensionsoversigt snart i din e-Boks. Og langt de fleste vil kunne se, at pensionskontoen er vokset markant. 2021 var nemlig et rigtig godt investeringsår, hvor alle alderspuljer fik afkast på mellem 10 og 16 pct.

Pensionsoversigten er også en god anledning til at få et generelt overblik over din pensionsordning og de forsikringer, som er en del af ordningen. Det er altid en god ide at logge ind på PensionDanmarks app eller hjemmesiden pension.dk og se nærmere på din pensionsordning.

Har du ikke allerede app’en, er det det nemt at hente den. Søg efter PensionDanmark (”Din Pension”) i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en skal du bruge NemID. Herefter kan du frit bruge app’en på din telefon eller tablet – med pinkode, fingeraftryk eller FaceID.