Det kan være en fordel af indbetale ekstra på din pensionsopsparing. Foto PensionDanmark
Det kan være en fordel af indbetale ekstra på din pensionsopsparing. Foto: pensionDanmark
13. december 2021

Ekstra indbetalinger kan løfte din pensionsopsparing markant

Vil du gerne have flere penge at gøre godt med, når du går på pension? Så kan du overveje at indbetale ekstra på din pensionsopsparing i PensionDanmark.

Der er betydelige fordele ved at indbetale ekstra til det selskab, hvor du allerede har hovedparten af din opsparing.

  1. Du skal ikke betale ekstra i administration, fordi du allerede indbetaler til PensionDanmark gennem din overenskomst. PensionDanmark har samtidig nogle af branchens absolut laveste omkostninger pr. medlem.
  2. Det giver et bedre overblik, når dine pensionspenge er samlet et sted.

Har du en pensionsopsparing i banken, kan det derfor være en fordel af flytte den til dit pensionsselskab.

Tjek selv, hvad ekstra indbetalinger betyder for dig
Selv små løbende ekstra indbetalinger kan i sidste ende få stor betydning på grund af mange års afkast og renters rente-effekten. Hvis du gerne vil se, hvad du kan få ud af at indbetale ekstra til pension, kan du logge ind på PensionDanmarks hjemmeside pension.dk eller på app’en ”Din Pension”.

Inden du indbetaler ekstra
Hvis din ægtefælle eller samlever er førtids- eller folkepensionist, så er der nogle særlige regler, der kan have stor betydning for jeres økonomi. Derfor er det vigtigt, at du her ringer til PensionDanmarks medlemsrådgivning.

Indbetal senest 31. december
Du indbetaler ekstra ved at logge ind på pension.dk senest den 31. december. Husk: Er du i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig for dig, så ring til PensionDanmarks medlemsrådgivning på 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18. Der er også åbent mellem jul og nytår.