Din sundhedsordning i PensionDanmark indeholder ”Hurtig diagnose”.
Din sundhedsordning i PensionDanmark indeholder ”Hurtig diagnose”. Foto: Shutterstock
20. september 2021

Få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet

Husk, at du som en del af din pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver dig bl.a. adgang til hurtig diagnose, hvor du kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning. Alene i årets første halvdel har over 4.500 medlemmer fået hjælp.

”Hurtig diagnose” hjælper dig med hurtigt at finde ud af, hvad du fejler, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Når du ringer til PensionDanmarks sundhedsteam, taler du med en sygeplejerske, der hjælper dig, så du kommer bedst muligt igennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid. Sygeplejersken følger op på din sag, og du kan også selv kontakte sygeplejersken under hele forløbet.

Sådan kan du bruge hurtig diagnose
Har du fx alvorlige rygproblemer, og har din læge mistanke om en diskusprolaps, så er ventetiden ikke sjov – både pga. smerterne og uvisheden om sygdommens alvor. Her er det oplagt at bruge mulighederne i hurtig diagnose, som er en del af din sundhedsordning.

Du kan også få hjælp til at komme til en speciallæge (fx ortopædkirurg, reumatolog eller hudlæge), eller hvis du fx har brug for en scanning, røntgen, ultralyd eller kikkertundersøgelse. Husk, at du først skal have en henvisning fra din læge.

Ring til PensionDanmarks sundhedsteam på telefon 70 12 13 35 alle hverdage kl. 8-18. Læs mere om de forskellige tilbud i sundhedsordningen på pension/sundhed.