Jubilar Tommy
Tommy Per Nielsen. Privat foto
18. marts 2019

Tommy har været 40 år i fagforeningen

64-årige Tommy Per Nielsen er servicemenneske til fingerspidserne, og han sætter en ære i at hjælpe lejerne hos BoVendia i Hjørring. Det bedste ved arbejdet er de mange forskellige mennesker, som han møder, når han kommer rundt som gårdmand.

Det er de færreste, som har betalt kontingent til fagforeningen i 40 år. Men det har Tommy Per Nielsen. Han er ejendomsfunktionær og gårdmand i BoVendia i Hjørring - og det er stadig hans drømmejob.


- Det bedste ved at være gårdmand er en dag som i dag, hvor solen skinner, og fuglene synger, og så kommer fru Jensen måske forbi for at snakke lidt og inviterer på kaffe og en ostemad, siger 64-årige Tommy Per Nielsen.

Ejendomsfunktionæren hører til i Driftsteam Nord, der har ansvar for 633 lejligheder. Området dækker alt fra ungdomsboliger til femværelseslejligheder. Der er også erhvervslejemål, fx to frisører, et solcenter og et pizzeria.

- Jeg møder mange forskellige mennesker i løbet af min arbejdsdag, og jeg holder af at høre om deres livshistorie og få deres syn på livet, som jeg ikke altid deler, men som jeg respekterer, siger Tommy Per Nielsen.

Mere end bare kolleger
Han har arbejdet 39 år i BoVendia og har i løbet af den tid lavet lidt af hvert. På et tidspunkt var han ”flyver”, hvor han blandt andet lagde fliser og lavede skure, senere blev han varmemester, og til sidst blev han gårdmand.

- Jeg passer de grønne områder, hvor jeg blandt andet klipper hæk og fjerner ukrudt. Jeg hjælper også med småreparationer, fx udskiftning af blandingsbatterier og toiletter, siger han.

Tommy Per Nielsen har seks andre kolleger i Distriktsteam Nord, og de betyder alt for ham, siger han.

- Vi kommer godt ud af det med hinanden, og der er plads til godmodige drillerier. Vi spiser altid frokost sammen, og om lidt rejser fem af os til England for at se Liverpool spille en kamp.

Mere tid til børnebørnene
Selvom ejendomsfunktionæren er glad for sit arbejde, ser han også frem til at gå på pension. Det gør han, når han fylder 65,5 år til december i år.

- Jeg har fem børn i alderen 31 til 39 år, og så har jeg syv børnebørn. Det bliver godt at se lidt mere til dem, siger Tommy Per Nielsen og tilføjer:

- Men jeg slipper nok ikke helt for at komme ud i det grønne, for nogle af ungerne har allerede talt om, at de glæder sig til, at jeg kommer og passer deres haver.