Efteruddannelse for ejendomsfunktionærer

Ejendomsfunktionærer har mange muligheder for videre- og efteruddannelse.

Du kan få kurser i for eksempel:

  • Ventilation
  • Tekniske installationer
  • Databasevedligeholdelse
  • Mødeledelse
  • Borgere med misbrugsproblemer

Du kan også dygtiggøre dig i fag som dansk, matematik og IT.Er du ordblind, er der også mulighed for at få hjælp til at forbedre dine IT- og danskkundskaber.

Du kan få din efteruddannelse betalt

Arbejder du på en arbejdsplads med overenskomst, er der gode muligheder for at få uddannelse betalt via kompetencefondene. Det er en rettighed, som vi har forhandlet hjem til dig i din overenskomst. I overenskomsten med BL har du for eksempel ret til 8 dages frihed til efteruddannelse hvert år, når du har været ansat i 9 måneder. Kompetencefondene finansiere omkostningerne ved din efteruddannelse, herunder gebyrer, materialeudgifter, transport, overnatning og fortæring. 

Her kan du se, hvilke uddannelser du kan få betalt af kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefondene herUddannelse til ejendomsservicetekniker

Du kan uddanne dig til ejendomsservicetekniker. Uddannelsen varer op til 3 år og 9 måneder inklusiv grundforløb. Hvis du har erfaring eller en håndværksmæssig uddannelse i forvejen, kan du få merit og tage uddannelsen på kortere tid.Læs mere om uddannelsen herVil du vide mere om din mulighed for efteruddannelse?

Hvis du vil vide mere om efteruddannelsen, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 77 70 00 eller mail esl@forbundet.dk.